Меню

UST Brands

LED фенер UST Brands 30-Day DURO, 3x D(LR20) батерии, 1000 lumens, водоустойчивост IPX4, 5 режима на работа, издържа максимално 30 дни в икономичен режим, сив
Налично във външен склад
Марка: UST Brands
30-дневният LED фенер на UST е един от най-дълготрайните и най-ярките фенери в своя клас, а сега и с подобрена функционалност. Новият 30-дневен DURO разполага с нов режим на топло бяло, както и светещ в тъмното бутон за включване. Работи до 30 дни в икономичен режим. Разполага с устойчив на удари и ..
92.16 лв
Зарядно за кола UST Brands Volt XL 20-3500-01, от автомобилна запалка към 2x USB A(ж), 5V, 1А/2.1A, черно
Налично във външен склад
Марка: UST Brands
USB зарядното устройство ви позволява да зареждате вашите електронни устройства от изход 12V на вашия автомобил.Два USB изхода за зареждане: 5V, 1A и 5V, 2.1a.· Индикатор за LED зареждане в червена светлина, позициониран отгоре на зарядното.· Тип на върха - пружинен тип.· Материал..
24.75 лв
Компас UST Brands, плоча за четене на карти, индикатор за наклон, функция за отклонение
Налично във външен склад
Марка: UST Brands
Сгъваемият компас с възможност за четене на карти е снабден с течност, огледало за наблюдение и индикатор за наклон.Характеристики:Изчистена основната пластина и въртящ се панел за лесно четене на картиРегулируема функция на отклонение с включена отвертка и въжеЗдрава основа с дебелина 5 ммРазмери: ..
16.10 лв
Компас UST Brands, удароустойчив калъф, регулируеми лещи за различно зрение, жълт
Налично във външен склад
Марка: UST Brands
Нашият компас комбинира ретро външен вид с модерни характеристики, включващи течен интериор и прецизно подравняване. Това е основен инструмент, който ще искате да вземете с Вас във всичките си приключения на открито. Този компас е супер компактен, така че няма да заеме много от ценното пространство ..
28.98 лв
Фенер UST Brands 30 дни Duro, 3x D, 700 lumens, водоустойчив, за открито, сив
Налично във външен склад
Марка: UST Brands
Фенерът 30 дни Duro ™, свети с ярка, чиста светлина с до 700 лумена. Фенерът работи 30 дни непрекъснато в слаб режим и работи 22 часа непрекъснато в силен режим. Фенерът има удароустойчив гумиран корпус нечуплива LED крушка с доживотна гаранция, което го прави достатъчно здрав и за най-екстремните п..
92.16 лв
Фенер UST Brands 7 дни Duro, 4x DD, 310 lumens, удароустойчив, за открито, оранжев
Налично във външен склад
Марка: UST Brands
LED Фенерът 7 дни Duro ™ работи непрекъснато 7 дни. Той има уникален взаимозаменяем дизайн, който позволява фенера да седи на дадена повърхност неподвижно или да се трансформира като висящо осветително тяло.Спецификации: Работи непрекъснато 181 часа в Low (42 лумена) режим и 12 часа непрекъснато в h..
54.58 лв
Фенер UST Brands BrightForce 2AA, 2x AA, 320 lumens, водоустойчив, за открито, черен
Налично във външен склад
Марка: UST Brands
Фенерът BrightForce 2AA свети с чиста, бяла светлина с над 320 лумена. LED крушката е нечуплива, никога не се налага да се подменя, с доживотна гаранция. Спецификации:Нечуплива LED крушка, с ярка, бяла светлинаЗдрав, анодизиран самолетен клас алуминий със силиконова дръжка против хлъзгане и за сигур..
69.07 лв
Фенер UST Brands BrightForce AAA, 2x AAA, 140 lumens, водоустойчив, за открито, черен
Налично във външен склад
Марка: UST Brands
Фенерът BrightForce АAA свети с чиста, бяла светлина с над 140 лумена. LED крушката е нечуплива, никога не се налага да се подменя, с доживотна гаранция. Описание:Нечуплива LED крушка, с ярка, бяла светлина.Корпус от здрав, анодизиран самолетен клас алуминий със силиконова дръжка против хлъзгане и ..
46.30 лв
Фенер UST Brands BrightForce LR44, 4x LR44, водоустойчив, джобен, черен
Налично във външен склад
Марка: UST Brands
Фенерът BrightForce АAA свети с чиста, бяла светлина с над 30 лумена. LED крушката е нечуплива, никога не се налага да се подменя, с доживотна гаранция. Описание:Нечуплива LED крушка, свети с чиста, бяла светлина в продължение на 60 часа непрекъснато.Силиконова дръжка за сигурно захващане, без припл..
24.49 лв
Фенер UST Brands BrightForce Pico, 4x LR41, водоустойчив, джобен, черен
Налично във външен склад
Марка: UST Brands
Фенерът BrightForce Pico™ свети с чиста, бяла светлина с над 20 лумена. LED крушката е нечуплива, никога не се налага да се подменя, с доживотна гаранция. Описание:Свети с ярка, бяла светлина до 20 лумена, до 15 часа непрекъснатоКарабинер за бързо закачванеЛесно Включване/Изключване Водоустойчив IP..
18.76 лв
Фенер UST Brands Brila, 2x AA, 27 lumens, водоустойчив, за открито, оранжев
Налично във външен склад
Марка: UST Brands
Мини фенерът Brila ™ е малък, светъл и многофункционален LED фенер. Уредът има магнитна основа и укрепена кука, която му позволява да се закача. Фенерът е компактен, чудесен за къмпинг или при прекъсване на електрозахранването.Спецификации:· Ярка, чиста светлината, с 360 ° разпределение на ..
35.91 лв
Фенер UST Brands Enspire, 3x AA, 230 lumens, удароустойчив, челен, черен
Налично във външен склад
Марка: UST Brands
Челникът Enspire ™ има ярка, чиста светлина, с мощност до 230 лумена. Работи 160 часа непрекъснато в най-ниския режим и 10 часа непрекъснато в най-високия.Спецификации:Свети с ярка, чиста светлина - до 230 лумена мощностРаботи 160 часа непрекъснато в "Low" режим и 10 часа непрекъснато в "High" режим..
71.44 лв
Показани 1 от 12 | 22 (2 Страници)