Меню

Torrii

Kалъф за Apple iPhone 11 Pro Max, термополиуретанов, Torrii BonJelly Case IP1965-BON-01, прозрачен
Налично във външен склад
Марка: Torrii
Производител: Torrii Модел: BonJelly Case Фабричен номер: IP1965-BON-01 Изработка от висококачествен TPU силикон (термополиуретан), който не се плъзга и придава стабилност на телефона в ръката ви Материал: TPU - този материал разполага с много удобства като продължителност на живота, малко механичн..
29.00 лв
Kалъф за Apple iPhone 11 Pro Max, термополиуретанов, Torrii BonJelly Case IP1965-BON-02, черен
Налично във външен склад
Марка: Torrii
Производител: Torrii Модел: BonJelly Case Фабричен номер: IP1965-BON-02 Изработка от висококачествен TPU силикон (термополиуретан), който не се плъзга и придава стабилност на телефона в ръката ви Материал: TPU - този материал разполага с много удобства като продължителност на живота, малко механичн..
29.00 лв
Kалъф за Apple iPhone 11 Pro, еко кожа, Torrii Koala IP1958-KOA-02, джоб за кр. карта, кафяв
Налично във външен склад
Марка: Torrii
Производител: Torrii Модел: Koala CaseФабричен номер: IP1958-KOA-02Изработка от висококачествена еко кожаТелефонът пасва плътно в поликарбонатната рамкаВ кейсa е интегриран антимагнитен предпазител, който предотвратява грешки и смущения при използването на кредитни и дебитни картиВ комплекта е вкюче..
39.00 лв
Kалъф за Apple iPhone 11 Pro, еко кожа, Torrii Koala IP1958-KOA-03, джоб за кр. карта, червен
Налично във външен склад
Марка: Torrii
Производител: Torrii Модел: Koala CaseФабричен номер: IP1958-KOA-03Изработка от висококачествена еко кожаТелефонът пасва плътно в поликарбонатната рамкаВ кейсa е интегриран антимагнитен предпазител, който предотвратява грешки и смущения при използването на кредитни и дебитни картиВ комплекта е вкюче..
39.00 лв
Kалъф за Apple iPhone 11 Pro, еко кожа, Torrii Koala-P IP1958-KOA-P03, джоб за кр. карта, черен камуфлаж
Налично във външен склад
Марка: Torrii
Производител: Torrii Модел: Koala-P CaseФабричен номер: IP1958-KOA-P03Изработка от висококачествена еко кожаТелефонът пасва плътно в поликарбонатната рамкаВ кейсa е интегриран антимагнитен предпазител, който предотвратява грешки и смущения при използването на кредитни и дебитни картиВ комплекта е вк..
39.00 лв
Kалъф за Apple iPhone 11 Pro, термополиуретанов, Torrii BonJelly Case IP1958-BON-01, прозрачен
Налично във външен склад
Марка: Torrii
Производител: Torrii Модел: BonJelly CaseФабричен номер: IP1958-BON-01Изработка от висококачествен TPU силикон (термополиуретан), който не се плъзга и придава стабилност на телефона в ръката виМатериал: TPU - този материал разполага с много удобства като продължителност на живота, малко механично тр..
29.00 лв
Kалъф за Apple iPhone 11 Pro, термополиуретанов, Torrii BonJelly Case IP1958-BON-02, черен
Налично във външен склад
Марка: Torrii
Производител: Torrii Модел: BonJelly CaseФабричен номер: IP1958-BON-02Изработка от висококачествен TPU силикон (термополиуретан), който не се плъзга и придава стабилност на телефона в ръката виМатериал: TPU - този материал разполага с много удобства като продължителност на живота, малко механично тр..
29.00 лв
Kалъф за Apple iPhone 11, еко кожа, Torrii Koala IP1961-KOA-01, джоб за кр. карта, черен
Налично във външен склад
Марка: Torrii
Производител: Torrii Модел: Koala CaseФабричен номер: IP1961-KOA-01Изработка от висококачествена еко кожаТелефонът пасва плътно в поликарбонатната рамкаВ кейсa е интегриран антимагнитен предпазител, който предотвратява грешки и смущения при използването на кредитни и дебитни картиВ комплекта е вкюче..
39.00 лв
Kалъф за Apple iPhone XR, еко кожа, Torrii Koala IP1861-KOA-01, джоб за кр. карта, черен
Налично във външен склад
Марка: Torrii
Изработка от качествена еко кожа Телефонът пасва плътно в поликарбонатната рамка В кейсa е интегриран антимагнитен предпазител, който предотвратява грешки и смущения при използването на кредитни и дебитни карти Прикрепена регулируема каишка за ръце, която предпазва от случайни изпусквания на вашия i..
49.00 лв
Kалъф за Apple iPhone XR, поликарбонатов, Torrii Wiper IP1861-WIP-02, черен
Налично във външен склад
Марка: Torrii
Тънък и ергономичен дизайн Дебелина: 0.9 мм. Изработка от екологично чист и безопасен поликарбонат Устойчиво олеофобно покритие върху кейса, осигуряващо по-висока защита срещу надрасквания Материалът на кейса позволява по-добър захват на телефона Съвместимост: Apple iPhone XR..
39.00 лв
Kалъф за Apple iPhone XS Max, еко кожа, Torrii Koala IP1865-KOA-01, джоб за кр. карта, черен
Налично във външен склад
Марка: Torrii
Производител: Torrii Модел: Koala Case Фабричен номер: IP1865-KOA-01 Изработка от качествена еко кожа Телефонът пасва плътно в поликарбонатната рамка В кейсa е интегриран антимагнитен предпазител, който предотвратява грешки и смущения при използването на кредитни и дебитни карти Прикрепена регулиру..
49.00 лв
Kалъф за Apple iPhone XS Max, поликарбонатов, Torrii Wiper IP1865-WIP-01, прозрачен
Налично във външен склад
Марка: Torrii
Изработка от екологично чист и безопасен поликарбонат Устойчиво олеофобно покритие върху кейса, осигуряващо по-висока защита срещу надрасквания Материалът на кейса позволява по-добър захват на телефона Съвместимост: Apple iPhone XS Max..
39.00 лв
Показани 1 от 12 | 42 (4 Страници)