Меню

TnB

FM Трансмитер TnB FMCT03JACK, от 87.6 MHz до 107.8 MHz, Bluetooth, 2x USB, AUX, черен
Налично във външен склад
Марка: TnB
Колата ви е без жак, USB порт или Bluetooth и бихте ли искали да слушате любимата си музика от вашия смартфон и лесно да отговаряте на обажданията си? T'nB трансмитер за кола с вграден hand free е създаден точно за вас. Вече може да слушате музика и да отговаряте на обажданията си директно от високо..
23.75 лв
USB хъб TnB, 4 порта, USB 2.0, черен
Налично във външен склад
Марка: TnB
Свържете лесно 4 устройства към вашия компютър.Лед индикатор.Скорост на трансфер до 480 Mbps.Цвят: черен...
17.38 лв
USB хъб TnB, 4 порта, USB 3.0, черна
Налично във външен склад
Марка: TnB
Свържете новия си лаптоп USB-C лаптоп с няколко USB устройства, благодарение на TNB адаптера.Четирите USB-A порта позволяват лесно свързване към: твърд диск, мишка, клавиатура или принтер.Подходящ за: USB-C съвместими лаптопи, USB-A периферни устройства 5 GBPS SPEEDS.Свържете устройствата си към хъб..
32.30 лв
Зарядно за кола TNB ACGPCAR30, от автомобилна запалка към 1x USB А(ж), 5V/9V, 2A, черно
Налично във външен склад
Марка: TnB
Искате бързо и лесно да зареждате всичките си мобилни USB устройства (смартфон, таблет и други усотрйства) в своя автомобил? Оборудвано с USB-A порт, от стандарта за бързо зареждане 3.0, това зарядно устройство, с висока мощност, ще оправдае вашите очаквания. То ще ви позволи да зареждате до 4 пъти ..
17.81 лв
Зарядно за кола TNB CACUSBC, от автомобилна запалка към 1x USB-A(ж)/1x USB-C(м), 2A, черно
Налично във външен склад
Марка: TnB
Това зарядно устройство за кола има USB-C кабел и допълнителен USB порт. Вграденият USB-C, с двустранен накрайник, включва технологията Quick Charge 2.0, която позволява свръхбързо зареждане (до 75% по-бързо зареждане от традиционните зарядни устройства) със съвместими устройства (SAMSUNG GALAXY Not..
34.44 лв
Зарядно за кола TNB CHBBCAR3A, от автомобилна запалка към 1x USB Micro(м), 3A, черно
Налично във външен склад
Марка: TnB
Това зарядно устройство за запалка ви позволява да зареждате вашия смартфон с неговия 2A микро USB порт + друго устройство: GPS, смартфон, iPod, MPE плейър със своя 1A USB порт ... Можете да зареждате 2 устройства едновременно, без да губите захранване.ХарактеристикаСъвместимостмикро USBДължина на к..
17.81 лв
Зарядно устройство TNB CHUSB24ECO, от контакт към 1x USB Type-A(ж), 2.4А, кафяво-бяло
Налично във външен склад
Марка: TnB
T'nB се ангажира да намали вредните емисии в природата със своята еко-проектирана гама от аксесоари. Тя представлява асортимент, състоящ се от 45% еко материали. Тези материали са растителни полимери, които заместват част от пластмасата, която съставя продукта. Останалите 55% са направени от рецикли..
22.56 лв
Зарядно устройство TNB CHUSB24WH, от контакт към 1x USB Type-A(ж), 2.4А, бяло
Налично във външен склад
Марка: TnB
Приставка за зарядно 2.4А maxUSB порт Тази приставка разполага с класически USB порт, който позволява да свържете кабела си с тази приставка и да зареждате всяко ваше дигитално устройство.Компактна приставка Размерът на тази приставка е компактен, за да го използвате както у дома, така и когато сте ..
17.81 лв
Зарядно устройство TnB, от контакт към micro USB Type B(м), 1m, 1A, бяло
Налично във външен склад
Марка: TnB
Зарядно с кабел, съвместимо с всякакви Micro USB устройства – MP3, Smarphones и други...
8.30 лв
Кабел TNB ADA35235, от AUX(м) към 2xAUX(ж), черен
Налично във външен склад
Марка: TnB
С два 3.5 mm „женски“ конектора, разклонителят ви позволява да свържете две слушалки към устройството. Може лесно да споделяте любимата си музика при всякакви обстоятелства.Конектор 1 3.5 mm жакКонектор 2 3.5 mm female..
22.46 лв
Кабел TNB CBL150ECO, от USB A(м) към Lightning(м), 1.5m, сив
Налично във външен склад
Марка: TnB
T'nB винаги е успявала да остане на върха на технологиите ипредлага аксесоари в съответствие с иновациите на пазара, но днес е в ход един много по-важен въпрос.Преди няколко години компанията решава да засили усилията си за намаляване на производството и разхищаването на замърсяващи околната среда ..
48.88 лв
Кабел TNB CBMUSB150ECO, от USB А(м) към Micro USB(м), 1.5m, сив
Налично във външен склад
Марка: TnB
T'nB винаги е успявала да остане на върха на технологиите и предлага аксесоари в съответствие с иновациите на пазара, но днес е в ход един много по-важен въпрос.Преди няколко години компанията решава да засили усилията си за намаляване на производството и разхищаването на замърсяващи околната среда ..
18.21 лв
Показани 1 от 12 | 99 (9 Страници)