Меню

TCL

Слушалки TCL ELIT200NCBL-EU, безжични (4.2), микрофон, до 10 часа време на работа, сини
Налично във външен склад
Марка: TCL
PREMIUM SOUND. ANYWHERE ENTERTAINMENT.The ELIT series headphones have been designed for those in need of premium sound quality and demand more from their technology. Using our powerful, precision engineered audio drivers, the ELIT Series delivers deeply powerful, thumping bass with crystal clear aud..
82.86 лв
Слушалки TCL MTRO100BTWT, безжични, Bluetooth, микрофон, до 18 часа време на работа, водостойчиви, бели
Налично във външен склад
Марка: TCL
TCL MTRO100BTWT  Направено за натоварени улициMTRO100BT се отличава с усъвършенстван дизайн и предлага спокойни цветови възможности за онези, които са постоянно в движение.Дълбок бас и шумоизолацияНаправени с нашия прецизно проектиран 8,6 мм аудио драйвер и шумоизолация, слушалки MTRO100BT доставят ..
54.45 лв
Слушалки TCL SOCL100BTBK, безжични, Bluetooth, 10 - 22000hz честотен диапазон, до 6 часа време на работа, черни
Налично във външен склад
Марка: TCL
TCL SOCL100BTBK Серията SOCL е идеална за тези с активен начин на живот, които винаги търсят идеалния начин да се идентифицират. С живите цветови схеми на SOCL ще бъдете сигурни, че ще намерите такава, която да отговаря на вашата личност и настроение. Стерео слушалките разполагат и с овална акустичн..
34.64 лв
Слушалки TCL SOCL100BTOR, безжични, Bluetooth, 10 - 22000hz честотен диапазон, до 6 часа време на работа, оранжеви
Налично във външен склад
Марка: TCL
TCL SOCL100BTOR   Серията SOCL е идеална за тези с активен начин на живот, които винаги търсят идеалния начин да се идентифицират. С живите цветови схеми на SOCL ще бъдете сигурни, че ще намерите такава, която да отговаря на вашата личност и настроение. Стерео слушалките разполагат и с овална акусти..
34.64 лв
Слушалки TCL SOCL300BTBK, безжични, Bluetooth, 10 - 23000hz честотен диапазон, до 17 време на работа, черни
Налично във външен склад
Марка: TCL
TCL SOCL300BTBK  Серията SOCL е идеална за тези с активен начин на живот, които винаги търсят идеалния начин да се идентифицират. С живите цветови схеми на SOCL ще бъдете сигурни, че ще намерите такава, която да отговаря на вашата личност и настроение. Стерео слушалките разполагат и с овална акустич..
55.43 лв
Слушалки TCL SOCL300BTBL, безжични, Bluetooth, 10 - 23000hz честотен диапазон, до 17 време на работа, сини
Налично във външен склад
Марка: TCL
TCL SOCL300BTBL Серията SOCL е идеална за тези с активен начин на живот, които винаги търсят идеалния начин да се идентифицират. С живите цветови схеми на SOCL ще бъдете сигурни, че ще намерите такава, която да отговаря на вашата личност и настроение. Стерео слушалките разполагат и с овална акустичн..
55.43 лв
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)