Меню

Rexton

Инверсионна лежанка Rexton RX-02M, контролер, 3 степени на масаж
Налично във външен склад
Марка: Rexton
Използвайки гравитацията, инверсионната лежанка освобождава натиска и напрежението в гръбначния стълб. Поставяйки главата по-ниско от нивото на краката, лежанката декомпресира гръбнака, което спомага за освобождаване на напрежението и облекчаване на болката в прешлените. Инверсионната лежанка RX-0..
441.60 лв
Масажен пистолет Rexton QD3, зс приставки за мускулно възстановяване и релаксация, 20 скорости, LED дисплей
Налично във външен склад
Марка: Rexton
  Вибрационен Масажен Пистолет REXTON QD3 с приставки за мускулно възстановяване и релаксацияЕфективно средство за бързо облекчаване на сковани и болезнени мускули след тренировки или физическо натоварване, както и при дискомфорт и напрежение в мускулите на ръцете, краката, гърдите, гърба, врата и к..
166.80 лв
Масажор за цяло тяло Rexton CF-6701, универсален, 2 режима тапинг масаж с почукване или шиацу точков масаж, 15 минутна програма
Налично във външен склад
Марка: Rexton
Универсалният масажор може да се ползва за масаж на врата, раменете, гърба, бедрата, прасците и стъпалата. Функцията за загряване на масажните глави спомага за разширяването на кръвоносните съдове и кръвопотока в крайниците. Изберете режима - тапинг масаж с почукване или шиацу точков масаж. Гъвкав и..
126.00 лв
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)