Меню

NGS

Микрофон NGS Singer Air (разопакован продукт), безжичен, караоке, до 6 часа време на ползване, 6.3mm jack, черен
Налично в централен склад
Марка: NGS
Повече свобода на движението чрез безжична свързаностКогато използвате безжичен микрофон, това ви дава значително по-голямо спокойствие и възможност да се средоточите върху вашето представяне пред публика, тъй като елиминира ангажимента да внимавате за кабели. Така вие имате много повече свобода на ..
45.99 лв
Микрофон NGS Singer Fire, 6.3 mm жак, караоке, 3m, черен
Налично във външен склад
Марка: NGS
Микрофон идеален за караоке! Разполага с 3-метров кабел и бутон за включване / изключване!Микрофонът е снабден с 6.3 mm жак, който осигурява професионално качество на звука.NGS Singer Fire разполага с бутон ON / OFF за по-голяма сигурност и по-удобен достъп.Той е напълно съвместим с множество устрой..
31.08 лв
Мишка NGS Bow, 1600 dpi, безжична, USB, черна
Налично във външен склад
Марка: NGS
Ергономичната мишка включва безжична технология с честота 2.4 GHz и усъвършенстван оптичен сензор за прецизен контрол. Тя може да комуникира с компютъра от разстояние до 10 метра.Разполага с 5 бутона, за да направи работата с вашия лаптоп по-лесна и удобна.Елегантният лъскав черен цвят в комбинация ..
27.31 лв
Мишка NGS Evo Denim, оптична (1200 dpi), безжична, USB, текстилно покритие, черна
Налично във външен склад
Марка: NGS
NGS Evo Denim мишка се отличава с уникален дизайн. Горната част е изработена от плат деним, който придава трайност и подобрява сцеплението.Безжична технология с честота 2,4 GHz и усъвършенстван оптичен сензор с 1200 DPIs за отличен контрол. Тя може да комуникира с компютъра на разстояние от 10 метра..
28.50 лв
Мишка NGS Evo Ergo, 2400 dpi, безжична, USB, вертикална, черна
Налично във външен склад
Марка: NGS
NGS Evo Ergo е безжична ергономична мишка, специално предназначена за потребители на лаптопи и настолни компютри, които работят дълго време.Авангардният дизайн на NGS Evo Ergo Mouse осигурява комфорта на китката, като поддържа естественото положение и същевременно улеснява навигацията.Разполага с 5 ..
34.33 лв
Мишка NGS Frizz Bt, оптична (1600 dpi), безжична, Bluetooth, сива
Налично във външен склад
Марка: NGS
NGS Frizz BT е безжична мишка (10 m покритие) с разширен оптичен сензор и съвместима с Bluetooth.Съвместима с универсални системи като Windows, Mac и Linux.Съвместима с компютри и всички видове Bluetooth устройства, като Android смартфони, таблети или мултимедийни центрове на Android.NGS Frizz BT бе..
35.63 лв
Мишка NGS Tick, оптична (1600 dpi), USB, златист
Налично във външен склад
Марка: NGS
Gold Tick е 800/1600 dpi оптична мишка с USB връзка за хората, които изискват точни и прецизни движения.Ергономичността и дизайнът я превръщат в най-доброто средство за развитие на творчеството.Професионалистите ще оценят високата точност, осигурена от нейните 6 бутона...
14.24 лв
Мишка NGS Tick, оптична (1600 dpi), USB, синя
Налично във външен склад
Марка: NGS
Blue Tick е 800/1600 dpi оптична мишка с USB връзка за хората, които изискват точни и прецизни движения.Ергономичността и дизайнът я превръщат в най-доброто средство за развитие на творчеството.Професионалистите ще оценят високата точност, осигурена от нейните 6 бутона...
14.24 лв
Мишка NGS Tick, оптична (1600 dpi), USB, сребриста
Налично във външен склад
Марка: NGS
Silver Tick е 800/1600 dpi оптична мишка с USB връзка за хората, които изискват точни и прецизни движения.Ергономичността и дизайнът я превръщат в най-доброто средство за развитие на творчеството.Професионалистите ще оценят високата точност, осигурена от нейните 6 бутона...
16.62 лв
Мишка NGS Tick, оптична (1600 dpi), USB, червена
Налично във външен склад
Марка: NGS
Red Tick е 800/1600 dpi оптична мишка с USB връзка за хората, които изискват точни и прецизни движения.Ергономичността и дизайнът я превръщат в най-доброто средство за развитие на творчеството.Професионалистите ще оценят високата точност, осигурена от нейните 6 бутона...
14.24 лв
Охлаждаща поставка за лаптоп NGS JetStand, за лаптоп до 15.6
Налично във външен склад
Марка: NGS
NGS охладител за лаптоп до 15.6'' с подсветка, с атрактивно синьо LED осветление.Компактният охладител осигурява необходимото охлаждане на вашия лаптоп, благодарение на двата безшумни вградени вентилатора, които поддържат подходящата температура на дънната платка.Сред неговите функции можем да намер..
38.47 лв
Разклонител NGS Pole 300, 3 гнезда, с ключ, 1.5m, черен
Налично във външен склад
Марка: NGS
Конвенционален разклонител с 3 гнезда за безопасно включване на устройства към електрическата мрежа. - Предназначен както за офиса, така и за дома.- Разполага с копче за включване/изключване и дупки за закачане на стена. - Разклонителят е със специално противопожарно покритие.- С детска защита.- Дъл..
23.75 лв
Показани 1 от 12 | 31 (3 Страници)