Меню

NATEC

Клавиатура Natec Turbot, безжична, Wireless, тъчпад, мултимедийни клавиши, USB, сребриста
Налично във външен склад
Марка: NATEC
Natec TurbotNKL-0968Клавиатурата е оборудвана с нископрофилни клавиши, направени с технологията X-Scissor. Тази технология се използва често в клавиатурите на Ultrabook и позволява безпроблемно писане. Устройството е безшумно, което осигурява комфорт при използване и дискретност.Благодарение на удоб..
48.51 лв
Мишка Natec Siskin, оптична (2400 dpi), безжична, USB, черна/сива
Налично във външен склад
Марка: NATEC
Natec Siskin NMY-1423Black-greyУлтра тихи бутониЕргономична формаСъхранение на нано приемникaБезжичен 2,4 ghz с обхват до 10 mDpi превключвател на 3 ниваПрецизен оптичен сензор с до 2400 DPIГумирано покритие..
16.83 лв
Тонколони Natec COUGAR, 2.0, 6W, USB, Mini Jack
Налично във външен склад
Марка: NATEC
Natec COUGARВисокоговорители с изходна мощност 6W, диаметър 40 мм и допълнителната система Bass Reflex осигуряват висококачествен звук с дълбоки и динамични неизучени баси.Перфектен за игри, филми и музика с много ниски звуци.Не заемайте ценно място на бюрото за перфектен звук. Корпусът на високогов..
25.74 лв
Тонколони Natec Lynx NGL-1230, 2.0, 6W, USB, Mini Jack
Налично във външен склад
Марка: NATEC
Natec Lynx NGL-1230Natec Lynx е функционална и компактна система за високоговорители 2.0. Високото качество на звука, модерен и интересен дизайн и вибриращи басови мембрани са най-важното от неговите предимства.Високоговорителите имат обща мощност 6W и драйвер с диаметър 40 mm. Тези параметри гарант..
17.82 лв
Цифрова клавиатура Natec Goby, USB, черна
Налично в централен склад
Марка: NATEC
Natec GobyТънка цифрова клавиатура Natec Goby е идеалното допълнение към по-малките лаптопи, които нямат ред с цифрова клавиатура.Функционалността на клавиатурата ще работи добре, когато работите в електронни таблици или във финансови приложения.Благодарение на функцията Plug & Play клавиатурата е г..
13.30 лв
Чанта за лаптоп Natec Impala, до 15.6
Налично във външен склад
Марка: NATEC
Natec Impala 15.6NTO-0335Чантата Natec Impala 15,6 ”е идеалното решение за хора, които ценят безопасността и класическия стил. Предназначена за лаптопи и ултрабуци с диагонал от макс. 15.6 ”, чантата може лесно да побере всички неща, необходими за ежедневните ви пътувания, без да се налага да носите..
33.35 лв
Чанта за лаптоп Natec Impala, до 17.3
Налично във външен склад
Марка: NATEC
Natec Impala 17.3Чантата Natec Impala 17,3 ”е идеалното решение за хора, които ценят безопасността и класическия стил. Предназначена за лаптопи и ултрабуци с диагонал от макс. 17.3 ”, чантата може лесно да побере всички неща, необходими за ежедневните ви пътувания, без да се налага да носите допълни..
39.05 лв
Чанта за лаптоп Natec Wallaroo в комплект с мишка, до 15.6
Налично във външен склад
Марка: NATEC
Natec WallarooNatec Wallaroo е перфектен комплект 2 в 1, състоящ се от високо прецизна безжична мишка и чанта за лаптопи, които я правят универсална и функционална за всеки повод, когато сте в командировка, пътуване до работа или университет.Чантата за лаптоп Natec Wallaroo е произведена от траен, н..
44.09 лв
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)