Меню

AULA

Клавиатура Aula AEGIS, механична, подсветка, мултимедийни бутони, сива, USB
Налично във външен склад
Марка: AULA
AULA AEGIS, Blue Switch- Сини (60 g) механични звукови и тактилни превключватели- Индивидуално осветени клавиши с динамични светлинни ефекти и дъгова подсветка- Дълготрайни лазерно гравирани символи- Предварителни настройки на подсветката с възможност за персонализиране- Живот от 50 милиона натискан..
48.04 лв
Клавиатура AULA Dawnguard 13150056, гейминг, механична, RGB подсветка, сребриста, USB
Налично във външен склад
Марка: AULA
Механичната клавиатура Aula Dawnguard е специално създадена за гейминг натоварване със здрав метален корпус и високи клавиши, качествени механични суичове и приятна подсветка с цветовете на дъгата, която може да се настройва според вашите предпочитания. Aula Dawnguard има специален гейминг режим, пр..
67.65 лв
Клавиатура Aula Hyperion Mechanical RGB, механична, мултимедийни клавиши, подсветка, черна, USB
Налично във външен склад
Марка: AULA
Aula Hyperion MechanicalИграта не е прищявка - това е хоби, което остава с теб цял живот. Така ще бъде и геймърската клавиатура AULA Hyperion! Металното тяло осигурява дълготрайност на целия комплект. Не е нужно да се притеснявате и за клавишите - механичните превключватели са оценени за 50 милиона ..
87.26 лв
Клавиатура AULA Terminus (13150052), гейминг, RGB подсветка, черна, USB
Налично във външен склад
Марка: AULA
Гейминг клавиатура Aula Terminus изцяло в черен цвят, но с интересна подсветка с цветовете на дъгата и други светлинни ефекти, здрави и устойчиви бутони с лазерно гравирани символи за дълготрайно и интензивно използване. И не на последно място – не се притеснявайте за разлята чаша с вода – клавиатур..
24.51 лв
Мишка AULA Ghost Shark Lite, оптична(6400 dpi), USB, черна, подсветка, гейминг
Налично във външен склад
Марка: AULA
Гейминг мишка Aula Ghost Shark LiteХарактеристики: Суитчове от висок класДопълнителни бутониНапълно програмируеми бутониЕргономичен дизайн на мишката за удобни сесии за игриУсилен кабел без заплитанеСпециализиран софтуерТип конектор USB 2.0Sunplus 6698A сензор 6400 DPI..
38.24 лв
Мишка Aula Nomad, оптична (2000 dpi), USB, подсветка, черна
Налично във външен склад
Марка: AULA
Aula NOMADУсъвършенствайте скоростта и точността си, докато играете любимите си игри с мишката AULA Nomad. Висококачественият сензор, регулируемият DPI и изключително издръжливите превключватели на светлинен клик Huano са там за най-бърза отзивчивост и дълги сесии за игра. Истинският геймър знае, че..
44.12 лв
Мишка Aula Obsidian, оптична (2400 dpi), USB, подсветка, черна
Налично във външен склад
Марка: AULA
Aula Obsidian Каквато и да е нивото на вашите умения, ще оцените висококачествения оптичен сензор. Можете дори да го прецизирате с регулируем DPI. Бутоните са не по-малко отзивчиви от сензора - и превключвателите от висок клас Huano гарантират дълголетието им. Още по-добре: игралната мишка AULA Obs..
18.62 лв
Мишка AULA Rigel, гейминг, оптична (2000dpi), подсветка, USB, черна
Налично във външен склад
Марка: AULA
AULA Rigel Gaming MouseType WiredInterface USBDimensions 124 (L) x 68 (W) x 39 (H) mmOther DPI: 800/1 200/2 000, adjustable; Buttons: 4;Specs Adjustable DPI (800/1 200/2 000); Dedicated On-The-Fly button for four different DPI modes; Illumination colour indicates which DPI mode is being used; Ergono..
14.71 лв
Мишка AULA Torment (13150039), оптична (6 400 dpi), гейминг, USB, черна, 7 програмируеми бутона, RGB подсветка
Налично във външен склад
Марка: AULA
Гейминг мишката Aula Torment идва с висококачествен оптичен сензор и 6 степени за настройка на скоростта на курсора, както и с превключватели с дълъг и надежден живот, за да контролирате собствената си игра и да имате винаги прецизни движения. Всички 7 бутона на мишката могат да се програмират споре..
24.51 лв
Подложка за мишка AULA Magic Pad, гейминг, черна/щампа, 400 х 320 x 3мм
Налично във външен склад
Марка: AULA
AULA Magic Pad Gaming Mouse Pad120558AULA MAGIC Pad Gaming Mouse Pad, Reflective surface for higher speed, for optical or laser sensors400mm x 320mm x 3 mm AULA Magic Pad Gaming Mouse Pad..
14.99 лв
Слушалки AULA Eclipse, AUX, USB, микрофон, гейминг, регулатор силата на звука, светещи наушници, черни
Налично във външен склад
Марка: AULA
Слушалки за игри AULA EclipseЗавършете настройките си за игри с привличащи вниманието слушалки за игри AULA Eclipse. Светещите с дъга чаши за уши ще гарантират, че изглеждате като шампион, всичко, което остава, става едно! Тази игрална слушалка е създадена за любители на игри като вас, като гарантир..
38.24 лв
Слушалки AULA Heleus, USB, шумопотискащ микрофон, гейминг, 7.1 звук, светещи наушници, черни
Налично във външен склад
Марка: AULA
Спецификация:Виртуален 7.1 звукПо-дълбоко и по-богато звуково изживяванеСветещи наушнициУникален и стилен външен видUSB захранванеГъвкав шумопотискащ микрофонМеката лента за глава и възглавниците за уши са приятни за носене, автоматично регулируемата лента за глава е приятно удобство, тъй като не е ..
53.92 лв
Показани 1 от 12 | 14 (2 Страници)